De Juwelen van Azardan

Azardan is een mythische planeet die tot ieders verbeelding spreekt en waarnaar iedereen kan reizen om zelf een stukje fantasie en geschiedenis toe te voegen.

 

Sluit je ogen en droom over een heerlijke wereld vol magische wezens, romantiek en spannende avonturen waarin je zelf de hoofdrol speelt.

Beleef en boetseer je eigen droomwereld op Azardan (zie ook de kunstwerken van GriSart Paintings op deze website).

 

En wanneer je naar de alledaagse sleur terug keert, zorg er dan voor dat je hier een uniek juweel uit de 15 AzardanCollections hebt gekozen en meegenomen om de wonderlijke herinnering levendig te houden en om een geliefde een bijzonder betekenisvol cadeau te geven: een sieraad dat woordeloos vertelt wat in je omgaat, wat het voor je betekent, waarom je bijvoorbeeld een prachtige hangertje met bijpassende oorbellen weg schenkt, of waarom je besloot de ganse lijn uit een AzardanCollection (hanger, oorbellen, zegelring en armband) cadeau te doen.

 

De juwelen van Azardan zijn speciaal, origineel en uniek en bevatten elk een eigen symboliek waarin jij, je familie en vrienden zich kunnen vinden.

 

Alle uitleg over dit aparte en verrassende Azardancadeau kun je lezen wanneer je doorklikt op de foto van de sieradenlijn die jou aantrekt.

Aan jou te kiezen uit de 15 verschillende AzardanCollections wat het best bij jou of bij de krijger van deze exclusieve kleinoden past.

 

Veel succes met je keuze en moge Zar’H (oermoeder van Azardan) je beschermen!

 

Alles is apart verkrijgbaar.

 

 

Red Passion Collection

 

 

Blue World Collection

 

Green Clover Collection

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< terug

 

 

GriSart Paintings

 

De wereld van Azardan

 

 

‘Kunst voor iedereen in de vorm van een uniek en origineel juweel’

 

De juwelencollecties van GriSart Paintings willen kunst naar het volk brengen.

Wij willen mensen exclusiviteit, uniciteit en diepgang bieden door te schilderen op kleine doeken en die te verwerken tot juwelen.

Van elke kleur is maar een beperkt aantal gemaakt en elke kleur draagt haar eigen symbool. Zodra een kleur uitgeput is, kan ze niet opnieuw worden gemaakt. Deze juwelen zijn het resultaat van intensieve handenarbeid verricht door Saartje en Griet van GriSart Paintings.

Hier kunt u, wanneer u zich opmaakt om de planeet Azardan te verlaten, een UNIEK sieraad uitkiezen, een aandenken aan uw reis op Azardan.

 

Meer info en bestellingen via grisart@ankorvat.be of www.grisart.be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Golden Glory Collection

 

11 andere AzardanCollections met welsprekende namen zoals Pink Raspberry, Purple Rain, Blue Skies, Midnight Cinderella, Full Moon, Secret Forest, Brown Sugar, Indian Summer, Mojito Dance, Think Orange, Caramel Toffee...