(1 m x 1 m)

 

Shimmering City

De stad die nooit slaapt, ieder ogenblik gebeurt er iets. Bij zonsondergang licht ze op door de gloed van de vele lichten en de warme persoonlijkheid van de inwoners.

 

 

(1 m x 1 m)

 

Floating Castle

Dit kasteel annex stad drijft over de onmetelijke oceaan. Gedreven door wilskracht en nieuwsgierigheid zoekt het nieuwe avonturen op en neemt het - eindeloos onderweg - nieuwe avontuurlijke en afgedreven bewoners op.

 

(1 m x 1 m)

 

Energyzing Suns

De energie van de zon, ons allemaal bekend en door ons allemaal geliefd, geeft ons levenslust en verschroeit onze donkere kantjes.

 

 

(1 m x 1 m)

 

The Mantissa
Een wezen dat in zich de kennis draagt die alle vooruitgang kan waarmaken. Dankzij dit wezen kan deze stad in de onzichtbaarheid, tussen twee werelden, leven.
De hele wetenschap en de drijfkracht achter alle nieuwe theorieŽn is dan ook vernoemd naar dit speciale wezen dat enkel leeft van zijn nieuwsgierigheid naar verdere vooruitgang.

 

 

 

 

 

 

 

 

GriSart Paintings

 

 

De wereld van Azardan

 

 

Elements

 

Alle elementen aanwezig op Azardan worden verteld en geschetst in deze schilderijen.

 

 

Welkom

Elements 

Zonnekleuren 

Saharasfeer

Highlands 

Woudloper

Vogelvlucht

Chronicles of Zar'H

Emporium

The Dark Side

Filmpjes over Azardan

Info

 

 

Teken gastenboek

 

 

 

 

 

      

     

(1 m x 1 m)

 

Tree of Life

De Levensboom symboliseert kracht, wijsheid en de ziel van het leven zelf. In elk blad dat ze draagt vertelt ze het verleden, het heden, de toekomst... Alleen aan wie het horen wil.

 

 

 

(1 m x 1 m)

 

Angels View

Vanuit de Hemel kunnen de lucht en watergeesten gadeslaan wat beneden gebeurt.
Af en toe spelen ze wat mee in de dagelijkse gebeurtenissen en geven ze een duwtje hier en daar De zee wat wilder en winden harder laten waaien zorgen voor leuke taferelen voor deze nieuwsgierige, toekijkende wezens.